Algemeen

Tutorial

Challengedetails

Individueel
Online
Algemeen
5 minuten
Benodigdheden:
Account bij Nieuwe Helden
Tags:
Websiteinstructie

Heldendaad

Hoi, welkom bij de challenges! Hieronder staat hoe je een challenge kunt uitvoeren, lees deze uitleg even door:

Stap 1 Klik op een challenge die jou leuk lijkt. Check wat je nodig hebt, bijvoorbeeld een computer of een groepje vrienden. Klik daarna op “Ik doe mee”.

Stap 2 Voer de opdracht uit, maar wees ook creatief en doe het op jouw manier! Let wel altijd op de veiligheid van jezelf en anderen, bijvoorbeeld in het verkeer. We doen geen pranks, we proberen mensen te helpen!

Stap 3 Als je klaar bent moet je rechts in beeld een vraag beantwoorden om je heldenpunten te krijgen. Je kunt ook een foto of filmpje over je challenge posten op instagram met #NieuweHeldenproject. Wij delen die dan op onze Insta pagina. Check even eerst bij je ouders of dat OK is 🙂

Stap 4 Als je foto’s of filmpjes maakt waar andere mensen op komen, vraag dan altijd eerst of zij dat goed vinden. Wel zo netjes natuurlijk!

  • Je kan later altijd nog de uitleg en de Heldenregels op de Help pagina te checken, klik hier! Je hoeft nu alleen nog maar hiernaast op “Ik doe mee” te klikken en de vraag te beantwoorden.
  • Vragen over de website? Check veelgestelde vragen of stuur ons een berichtje, we proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Wat leer je hier van?

Dat Heldenacties niet zonder risico zijn en dat je altijd zorgvuldig moet omgaan met je eigen gegevens, veiligheid en privacy van klasgenoten.