DIT GA JE DOEN

Helden daden

Helden Daden

Je bent pas een held als je heldendaden verricht! Maar hoe begin je daar aan? Nieuwe Helden heeft meer dan 50 helden challenges voor je klaar staan. Met welke challenge start jij je helden carrière!?

Doe Challenges

Helden bewijs

Helden Bewijs

Als je een helden challenge hebt gedaan, ga je bewijzen dat je deze gedaan hebt. Dit doe je door een vraag te beantwoorden, maar je kunt ook op social media laten zien wat voor superheld je bent!

Helden Dashboard

Helden Dashboard

Challenge gedaan en bewezen? Dan lopen in jouw Helden Dashboard de metertjes op. Hoe meer heldenpunten, hoe meer je op weg bent om een nieuwe held te worden. Tijd voor de volgende challenge?

WORD EEN HELD!

VOOR WIE?

ALS LEERLING-HELD

Wil jij soms opkomen voor een gepeste klasgenoot of zie je wel eens iets oneerlijks gebeuren, maar heb je niet het gevoel dat jij daar echt iets aan kan doen? Misschien wil je wel, maar vind je het vaak ook te spannend.

Het Nieuwe-Helden-project helpt jou om een échte held te worden en leert je om zelf goede keuzes te maken en op te komen voor iemand die het nodig heeft.

Ben je benieuwd hoe andere helden bezig zijn?

Start je helden training
& ga challenges aan!

Helden groepsgedrag

DEEL MEE!

Vind jij ook dat mensen vaker moeten ingrijpen als iemand anders hun hulp nodig heeft? Deel Nieuwe Helden met je klasgenoten, collega’s, vrienden en familie zodat we samen nog veel meer Nieuwe Helden kunnen laten opstaan!