Hero Town Roadshow

Agenda gemeente Haarlemmermeer

Activiteiten gemeente Haarlemmermeer t/m maart 2023

De maand januari stond in het teken van ontmoetingen me de meetupsEr staat nog veel meer moois op de agenda!

We nemen je in een paar uur tijd mee op ontdekkingsreis door in contact te komen met mensen die een ander een perspectief hebben dan jij en die toch in dezelfde gemeente wonen. De gespreksstof? Die verzorgen wij!

Stap over die drempel, doe mee en meld je hieronder aan voor de verschillende onderdelen!

Februari 2023

De Hero Town online training gratis downloaden

Hero Town NL biedt jou via deze app een gratis online training aan ter voorbereiding op een één-op-ééngesprek met iemand uit jouw gemeente die een andere mening of achtergrond heeft dan jij. Deze training kun je tot uiterlijk eind februari afronden om mee te doen aan het één-op-ééngesprek. Deze training leert je valkuilen in gesprekken herkennen en daardoor ook overwinnen. In zes lessen geeft deze laagdrempelige training wetenschappelijke inzichten en ook praktische vaardigheden om met de valkuilen in gesprekken om te gaan. Leer zo de inwoners van jouw gemeente nog beter kennen!

In de app kun je ook jouw perspectief geven op onderwerpen. Heb je de online training uiterlijk eind februari afgerond? Dan ontvang je in Maart per e-mail de informatie voor het één-op-ééngesprek. Wij koppelen je met jouw Hero Town match en jullie maken zelf een gespreksdate op een tijdstip en locatie naar keuze.

Download de Hero Town Roadshow App!

Maart 2023

Eén-op-ééngesprek met iemand uit jouw gemeente

Na afronding van de zes lessen van de gratis te downloaden app kun je in gesprek met iemand uit jouw gemeente die een andere mening of achtergrond heeft dan jij. Deze app kun je tot uiterlijk eind februari afronden. In maart matchen wij jou op basis van verschillen met iemand uit jouw gemeente. Jullie maken zelf een afspraak met elkaar. Een bijzondere kans om inwoners van jouw gemeente van mens tot mens te ontmoeten door te luisteren naar en te leren van elkaar.  

Download de app via onderstaande link en je bent aangemeld voor het gesprek.

Woensdag 29 maart 2022 van 19.30 tot 22.00 uur

Feestelijke afsluiting in poppodium Duycker

Iedereen vanaf 18 jaar en woonachtig in Haarlemmermeer is welkom om mee te doen aan de afsluiting van de Hero Town Roadshow. Wij maken nog een laatste keer impact op elkaar met de groepsactiviteit ‘Stap over de lijn als…’. Een onvergetelijke ervaring in jouw eigen gemeente.

Raadhuisplein 5, Hoofddorp

Inloop vanaf 19.15 uur