De Hero Town Roadshow wil hier iets aan doen!

Hoe?

Wij brengen inwoners van gemeenten samen om te bouwen aan een eigen Hero Town.

Op basis van onze drie pijlers dagen we je uit om gevoelige maatschappelijke gesprekken op een constructieve manier te voeren.

Deze drie pijlers zijn:

  1. het bieden van wetenschappelijke psychologische inzichten;
  2. het trainen van gespreksvaardigheden;
  3. het faciliteren van ontmoetingen.
Hero Town Talk

Durf jij de uitdaging aan om in gesprek te gaan met iemand die op meerdere thema’s met jou van mening verschilt?

Dat doe je niet zomaar
Hero Town NL biedt jou een gratis online training aan ter voorbereiding op deze ontmoeting. Deze online training spreidt zich uit over een periode van circa twee weken. De training geeft verdieping waar de Hero Town Route een voorproefje van geeft. In afgebakende stappen geeft deze gespecialiseerde en laagdrempelige training wetenschappelijke inzichten en ook praktische vaardigheden om met de valkuilen in deze gesprekken om te gaan. 

Met de inzichten en vaardigheden op zak ontmoet je iemand die met jou van mening verschilt. Samen ga je op ontdekkingstocht in dit gesprek om deze inzichten en vaardigheden in de praktijk toe te passen.

HOE WERKT HERO TOWN TALK?
Bij aanmelding voor Hero Town Talk ontvang je van ons een vragenlijst. In deze vragenlijst wordt naar jouw standpunten gevraagd over meerdere stellingen. Op basis van deze antwoorden word je gematcht met iemand waarmee je op zoveel mogelijk stellingen van mening verschilt. Je kunt met dit gesprek de aangeleerde inzichten en vaardigheden in de praktijk toepassen. Jullie spreken zelfstandig met elkaar af op een locatie. Voorafgaand aan het gesprek ontvangen jullie een aantal icebreaker vragen en conversatie challenges. Deze zijn te gebruiken als leidraad in het gesprek.

Na aanmelding ontvang je per e-mail de overige informatie voor deelname aan de Hero Town Talk.

hero town talk
Hero Town Talk HTNL
Hero Town Talk