Onze

VISIE

Iedereen kan een held zijn door eigen grenzen te verleggen. Wij van Hero Town dromen van een wereld waarin heldengedrag net zo gewoon is als fietsen. Waarin mensen hun nek uitsteken voor anderen en zo de samenleving sterker maken. We weten ook dat het niet altijd gemakkelijk is om een held te zijn. Het kan namelijk spannend en risicovol zijn. Maar iedereen kan het. Jij ook. Hero Town neemt je mee op ontdekkingsreis voorbij je eigen grenzen.

Onze

MISSIE

Hero Town helpt je om jouw innerlijke held wakker te schudden en verder te kijken dan wat voor jou bekend is. Zodat ook jij kunt bijdragen aan een mooiere samenleving. We helpen je met trainingen, events en challenges. Die hebben niet alleen een stevige basis in de wetenschap. Nee! Ze zijn ook gewoon superleuk om te doen!

Mensenbieb Haarlemmermeer op 7 januari 2023

De Hero Town Roadshow is geopend in de Centrale bibliotheek van Hoofddorp in samenwerking met stichting de Mensenbieb. Levende boeken uit Haarlemmermeer hebben zich opengesteld om hun verhaal te delen. Daar is moed voor nodig, zowel voor het levende boek als voor de lezer. Je kwetsbaar opstellen met oprechte aandacht voor elkaar. Het leverde mooie gesprekken op, enthousiaste reacties, meer begrip en nieuwe verbindingen.

Zie hier de prachtige foto’s.