Met jouw bijdrage bouwen we samen aan een sterke samenleving waarin alledaags heldengedrag voor iedereen toegankelijk is.

Steun ons met een gift

Doneer

Jouw donatie is meer dan welkom!

Met een algemene donatie investeer je in de groei en het voortbestaan van Stichting Hero Town NL. 

Wat kost het?

Een vrije donatie, eenmalig of vast, zo klein of groot als je zelf wilt.

Je ontvangt:

Hero Town NL is een ANBI-stichting.  Door een schenking aan een ANBI-stichting doe je een aftrekbare gift. Periodieke en eenmalige giften mogen (gedeeltelijk) worden afgetrokken van jouw winst of inkomen, zie deze link voor de regels die de Belastingdienst hiervoor hanteert.

Adopteer een school

Een investering in de kinderen van vandaag is essentieel voor de maatschappij van morgen.

Adopteer een school uit jouw regio, zodat de leerkrachten de Nieuwe Helden training kosteloos kunnen inzetten in hun bovenbouw. Hiermee geef je leerlingen uit groep 6, 7 en 8 de kans om zich te ontwikkelen tot actieve en betrokken burgers. De leerlingen ontvangen met de training de benodigde kennis en vaardigheden om zich als held in te zetten. 

Jouw donatie dekt alle kosten, inclusief de eigen bijdrage van de school, voor het Nieuwe Helden lesprogramma en de toegang tot het online platform. 

Zo kunnen nóg meer kinderen de held in zichzelf ontplooien en bijdragen aan een positieve samenleving. 

Wat kost het?

1-3 klassen €1.500

4-5 klassen €1.850

6+ klassen € 2.500

Je ontvangt:

 • De kinderen voeren samen een heldenopdracht uit. Jouw wens voor een heldendaad wordt daarin meegenomen;
 • De adoptie wordt vermeld op onze mediakanalen;
 • Door een schenking aan een ANBI-stichting doe je een aftrekbare gift. Periodieke en eenmalige giften mogen (gedeeltelijk) worden afgetrokken van jouw winst of inkomen, zie deze link voor de regels die de Belastingdienst hiervoor hanteert.

Steun ons met tijd

Vrijwilliger

Heb jij een leuk idee of wil jij met jouw kennis of vaardigheden een bijdrage leveren aan onze doelstellingen? Dit kan binnen jouw regio zijn, maar ook rondom de organisatie van Hero Town als stichting. 

Vertel iets over jezelf en hoe jij denkt ons te kunnen helpen. Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Ambassadeur

Wij zijn op zoek naar ambassadeurs die onze stichting een warm hart toedragen en dezelfde missie uit willen dragen. Wil jij meehelpen aan het verspreiden van deze missie? Wij horen graag welke bijdrage jij zou willen leveren!

Vertel iets over jezelf en hoe jij denkt ons te kunnen helpen.

Steun ons met een locatie

Heb jij een te gekke locatie beschikbaar voor de Hero Town Roadshow en wil jij jouw locatie meer op de kaart zetten in jouw regio?

Laat het ons dan weten!
Wij staan open voor nieuwe ideeën.

Steun ons samen

Doe mee met je bedrijf

Door Hero Town NL te sponsoren investeer je als bedrijf in een sterke samenleving waarin alledaags heldengedrag voor iedereen toegankelijk is. 

Wat kost het?

Een vrije donatie, eenmalig of vast, zo klein of groot als je zelf wilt.

Je ontvangt:

 • Hero Town NL is een ANBI-stichting. Door een schenking aan een ANBI-stichting doe je een aftrekbare gift. Periodieke en eenmalige giften mogen (gedeeltelijk) worden afgetrokken van jouw winst of inkomen, zie deze link voor de regels die de Belastingdienst hiervoor hanteert;
 • De sponsoring wordt vermeld op onze mediakanalen en kan vermeld worden in de uitingen van je bedrijf;
 • Bij sponsoring van de Hero Town Roadshow in een specifieke gemeente word je als bouwer vermeld op onze Hero Wall of Fame van de desbetreffende gemeente.

Doe mee met je gemeente

De Hero Town Roadshow kan ook neerstrijken in jouw gemeente. 

Je ontvangt:

 • De officiële vermelding van jouw gemeente als Hero Town;
 • Deze vermelding wordt via lokale en landelijke pers en digitale communicatie kenbaar gemaakt. 
 • Je toont aan dat je als gemeente staat voor een sterke samenleving en initiatief neemt voor verbinding tussen inwoners.
 • Door dit lokaal, binnen de gemeente, plaats te laten vinden, zorgen we samen voor constructieve ontmoetingen tussen mensen die dichtbij elkaar wonen. Hiermee kunnen inwoners hun eigen directe samenleving versterken. 

Hero Town Nederland heeft een uitgebreid plan opgesteld hoe wij denken dat dit kan worden gerealiseerd. Neem contact met ons op voor meer informatie via onderstaande knop.

Doe mee met je vereniging of organisatie

Doe je als vereniging of organisatie ook graag mee aan de Hero Town Roadshow in jouw gemeente? Wij zijn op zoek naar verenigingen en organisaties die hun deuren willen openen voor de inwoners uit hun eigen gemeente. Wij zorgen ervoor dat je locatie onderdeel wordt van de Hero Town Route. 

Je ontvangt:

 • De deelname aan de Hero Town Route zorgt voor potentiële nieuwe klanten of leden;
 • Je bouwt mee aan je eigen lokale Hero Town door je locatie beschikbaar te stellen en onderdeel te zijn van het programma;
 • Jullie worden als vereniging of organisatie genoemd als bouwer op onze Hero Wall of Fame van de desbetreffende gemeente.

Partners & vrienden