Algemeen

Tutorial

Challengedetails

Individueel
Online
Algemeen
5 minuten
Benodigdheden:
Account bij Nieuwe Helden
Tags:
Websiteinstructie

Heldendaad

Hoi en welkom bij de challenges! Voor je met de challenges aan de slag gaat hier wat dingen om rekening mee te houden. 

 

Meestal zal het als volgt gaan. Je klikt op een challenge. Je kijkt of je het leuk of leerzaam lijkt, en je bedenkt even of het kan. Heb je genoeg mensen om het mee samen te doen, of ben je misschien juist met te veel. Of is het iets wat je buiten doet en zit je net nog ff op school? Dan klik je op “ik doe mee” en voer je de challenge uit. 

 

Probeer je aan de opdracht te houden, maar voel je ook vrij er iets van je eigen creativiteit in te stoppen! Het idee is dat je door deze challenges te doen kunt oefenen met heldhaftiger worden. Zorg wel dat je in je challenges blijft letten op je eigen veiligheid, bijvoorbeeld ook in het verkeer, en houdt een beetje rekening met de mensen om je heen. Hou anderen niet voor de gek, we maken hier geen prankvideo’s, maar kijk hoe je ze kunt hélpen. Dat is wat helden doen! 

 

Bij bijna elke challenge staat ook aangegeven wat je moet inleveren om te laten zien wat je gedaan hebt. Soms is het even opschrijven wat je gedaan en geleerd hebt. Maar soms ook een foto of een filmpje op je instagram, met de hashtag #nieuweheldenproject erbij. Wij kunnen het dan zien en ook delen op onze instagram! Zorg er even voor dat je ouders ook oké zijn met wat je post. 

 

Als je foto’s of filmpjes maakt houdt dan ook een beetje rekening met de mensen om je heen. Vraag sowieso even aan de mensen die je filmt of ze het ok vinden. Doe ook lekker creatief en goed je best bij wat je inlevert voor een challenge, zo kunnen andere kinderen misschien ook nog iets leren van jou!

 

Kies een leuke challenge uit en ga lekker aan de slag! Als je nog vragen hebt kijk even hieronder het filmpje bij de veelgestelde vragen of stuur ons een berichtje, we proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

 

Om je eerste heldenpunten te verdienen hoef je alleen maar hiernaast op “ik doe mee” te klikken en de vraag te beantwoorden!

 

Wat leer je hier van?

Dat Heldenacties niet zonder risico zijn en dat je altijd zorgvuldig moet omgaan met je eigen gegevens, veiligheid en privacy van klasgenoten.