Doneren

Via deze knop  kun je eenmalig of periodiek schenken aan Hero Town NL. Er zijn diverse betaalmogelijkheden, bijvoorbeeld Ideal. Hieronder vind je meer informatie over wat er met je donatie wordt gedaan.

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate


Draag bij aan ons Nieuwe Helden programma!

Voor ons scholenproject Nieuwe Helden in het basisonderwijs, waarbij we kinderen van 10 – 12 jaar opleiden tot de helden van morgen, zijn we op zoek naar extra financiële middelen. Via de Doneer knop hierboven kan iedereen een bijdrage leveren. Grote en kleine giften, zowel zakelijk als privé worden geaccepteerd. Doordat Hero Town NL over een ANBI-status beschikt kunnen bedrijven en individuen fiscaal voordelig doneren.

Iedere donatie draagt bij aan het aantal kinderen wat mee kan doen aan ons scholenprogramma. Je bijdrage wordt ingezet om onze trainers in te zetten op basisscholen door heel Nederland, waarbij we kinderen belangrijke vaardigheden aanleren om hun heldengedrag te versterken, maar ook om via onze interactieve leeromgeving heldenacties op te zetten en uit te voeren. Als je een donatie doet wordt je naam onderaan deze pagina vermeld, maar je kunt ook anoniem doneren.

Na het doneren krijg je een automatische bedank e-mail van Whydonate, we zullen je niet inschrijven voor onze nieuwsbrief of andere mailings! Wil je graag op de hoogte blijven, meld je dan even aan voor de nieuwsbrief via onze contactpagina.

Grotere giften
Voor organisaties die meer dan €1500 doneren heeft Hero Town NL verschillende opties. Bijvoorbeeld het sponsoren van een complete basisschool in jouw regio! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aftrekbare giften
Periodieke en eenmalige giften mogen (gedeeltelijk) worden afgetrokken van uw winst of inkomen, zie deze link voor de regels die de Belastingdienst hiervoor hanteert. De belangrijkste voorwaarde is dat er geen sprake is van een tegenprestatie.

Donaties
Martijn, 21 juni 2019
Joyce, 15 mei 2019
Olav, 15 mei 2019
Nathalie, 14 mei 2019
Anoniem, 10 mei 2019
Benjamin, 9 mei 2019
P Bastiaan, 9 mei 2019
Anoniem, 30 april 2019
Jorit, 24 april 2019
Sas, 24 april 2019

 

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij Hero Town NL. Je kan altijd een open sollicitatie sturen!

HeroTown NL is op zoek naar vrijwilligers die een belangrijke bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Kun jij met jouw kennis of vaardigheden een bijdrage leveren aan onze doelstellingen? Stuur dan een mail naar info@herotown.nl en vertel iets over jezelf en hoe jij denkt ons te kunnen helpen!